Deze pagina wordt momenteel geactualiseerd.



locatie voor vergaderingen en workshops

Mijn bedrijfspand te Soest heeft 17 jaar lang de vergaderlocatie en workshopruimte 'In-Soest' gehuisvest. Ook met 'in-Soest' was ik flink aan het pionieren omdat het één van de eerste kleinschalige luxe vergaderlocaties was. Het pand ligt op een geïsoleerd stukje bedrijfsgrond in een stille villawijk. Deze wijk is gesitueerd naast het historische 'Paleis Soestdijk'. We hebben uitzicht over weilanden die het eigendom zijn van de koninklijke domeinen.



Ik begin deze pagina met een referentie van één van mijn meest gewaardeerde klanten. 



plenaire ruimte

Vergaderen bij In-Soest was maatwerk. Voor iedere vergadering werd de ruimte opnieuw gerangschikt. Er waren verschillende opstellingen voor verschillende doeleinden mogelijk. De ruimte werd ingericht naar precies het aantal deelnemers van de bijeenkomst. 



onder de balken

In-Soest had een intieme bovenetage met een meer huiselijke sfeer. Hier stond ook een smalle vergadertafel. Deze kwam van pas als er in separate groepjes gewerkt moest worden maar de bovenetage was vooral een veilige plek waar gasten tot zichzelf konden komen.



catering

Alle catering werd bij In-Soest in huis bereid. We probeerden zoveel mogelijk biologisch en verantwoord te koken. We hadden een kleinschalige groententuin waarvan we de ingrediënten verwerkten in onze lunches. We probeerden in ons voedselaanbod snelle suikers te vermijden omdat dit gezien mag worden als één van de belangrijkste redenen van het ervaren van een zogenaamde energiedip tijdens een vergadering.

Ik laat hier een aantal gerechten zien die wij tot de In-Soest klassiekers zijn gaan rekenen. Ter introductie plaats ik een artikel uit Trend Magazine dat mij interviewde over gezonde lunches die de energie balans positief beïnvloeden.



in de pers


vt wonen



Elle Wonen



Dubbele reportage in Eigen Huis & Interieur van privé appartement en werkplek In-Soest.



artikel in Home and Garden



artikel in Plus Magazine



artikel in Elzevier Magazine


Back to Top